OVER ONS

U kunt bij ons terecht voor advies, bewegingsanalyses, ondersteunende, stabiliserende of vervangende hulpmiddelen. Hierbij kunt u denken aan braces, bandages, inlays (steunzolen), maatschoenen, korsetten, therapeutisch elastische kousen en beenprothesen. Wij maken gebruik van geavanceerde computerapparatuur om uw klachten nauwkeurig inzichtelijk te maken.

HART VOOR GOEDE ZORG

Heel bewust bouwen we elke dag weer met ons team aan wat we belangrijk vinden: het zijn van een klantgerichte en vooruitstrevende organisatie. Daarom werken we met de modernste apparatuur, starten we nieuwe initiatieven en volgen we de laatste trends op de voet. Vanwege onze R&D-afdeling zorgen we dat we de trendsetter zijn én blijven binnen ons vakgebied. Hiermee streven we na onze dienstverlening continu te optimaliseren.

PERSOONLIJKE BENADERING

Een persoonlijke benadering en een hoog serviceniveau zijn cruciale pijlers binnen onze dienstverlening. Dit betekent onder meer dat u:

  • altijd binnen enkele dagen bij ons terecht kunt;
  • bij diverse locaties terecht kunt, zowel binnen als buiten Rotterdam;
  • ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt bereiken bij noodgevallen.

ISO 9001-GECERTIFICEERD

Om onze kwaliteit en service te waarborgen, zijn we aangesloten bij de 'Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen' (SEMH). Dit is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche en zorgverzekeraars eisen opstelt, waaraan erkende bedrijven moeten voldoen. Daarnaast zijn we in 2011 ISO 9001-gecertificeerd, wat inhoudt dat we voldoen aan strenge eisen die gesteld worden aan ons kwaliteitsbeleid.

ERKEND LEERBEDRIJF

Bovendien zijn we door Kenniscentrum SVGB officieel erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat leer- en werkkandidaten ons via de website van de SVGB kunnen benaderen voor een stageplaats.

© Centrum Orthopedie Rotterdam 2013